*Onze producten, met uitzondering van rozenboeketten en geconserveerde rozen, kunnen binnen 14 dagen na de oorspronkelijke aankoop van het product worden geretourneerd.

Restitutiebeleid Geconserveerde rozen.
Vanwege de herkomst van geconserveerde rozen zijn er geen restituties op rozenarrangementen of geconserveerde rozen en of te ruilen. Bloemen en planten worden uitgezonderd van het herroepingsrecht. Flowerboxen worden op maat gemaakt met de kleur rozen die u heeft gekozen daarom is het retourneren van dit product niet van toepassing.

Alle andere producten:

Om het product te retourneren, moet het aan de volgende eisen voldoen:

  • Het product is in de afgelopen 14 dagen gekocht.
  • Het product zit in de originele verpakking en bevat geen beschadigingen.
  • Vermeld in de mail uw bestelnummer en orderbevestiging van Roses of Eternity. Deze hebben wij nodig i.v.m. aankoopbewijs. We kunnen geen retourzendingen ontvangen van externe verkopers.

*Producten die niet aan deze eisen voldoen kunnen niet geretourneerd worden.

Als je je bestelling wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar:
retourneren@rosesofeternity.nl

Zodra we je post hebben ontvangen, sturen we je het adres van ons kantoor waar je het pakket kunt retourneren (retourformulier).

Bij ontvangst van uw pakket wordt de bestelling geïnspecteerd en de juistheid van de documenten, verpakking en eventuele schade aan het product gecontroleerd. Als het product helemaal in orde is zal er een terugbetaling plaatsvinden, waarvan je ook een bevestiging per e-mail ontvangt.

*Let op: verzendkosten zijn voor de koper.